pátek 30. prosince 2011

Domácí pařížský salát

Dnes, den před silvestrovskou nocí, možná mnohým z Vás přijde tento recept vhod. Taky máte rádi chlebíčky?
Spousta známých, stejně jako můj přítel, mají nejraději chlebíčky s "pařížákem" :-). Letos jsem se poprvé odhodlala a udělala si domácí pařížák.
Je to šíleně jednoduché, takže pokud si chcete zítra pochutnat chlebíčcích nebo jedohubkách s pařížákem, tak vyzkoušejte tento recept. Není náročný a výroba Vám zabere méně času, než cesta do obchodu pro kupovaný.


Suroviny:
30 dkg měkkého salámu (já použila šunku)
200g majonézy
3 lžíce sterilovaného hrášku
2 sterilované okurky
1 cibule
1 kávová lžička worchesterové omáčky
1 lžíce hořčice

Salám nakrájejte na nudličky, okurek a cibule nadrobno. Vše nasypte do mísy, promíchejte a případně dochuťte solí, pepřem, octem. Toť vše. Teď jen stačí vzít vypečený rohlíček a otestovat ;-). A nezapomeňte nechat do zítřka odležet :-). Nebo raději dělejte z dvojnásobné dávky, ať zítra nepláčete nad prázdnou miskou.
Fotku dodám zítra. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. :-) Hezký den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...